נווטו אלינוחייגו אלינו

אסאדו בקר עם עצם

גלול לפרטי מוצר

אסאדו בקר עם עצם
צורת חיתוך

50

כמות

אסאדו בצ'ימיצ'ורי

  • נתח אסאדו עגל ללא עצם של האחים אהרון (ניתן גם עם עצם)
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן זית
  • ראש שלם שום כתוש.
  • לצ'מיצ'ורי:
  • צרור פטרוזיליה 
  • צרור כוסברה
  • ראש שום כתוש
  • צ'ילי גרוס
  • מלח 
  • 3 כפות שמן זית
  • מעט חומץ לבן 
  • מכניסים את המרכיבים למעבד מזון, ומפעילים בפולסים עד לקבלת משחה חלקה.

 

איך להכין?

  • מרפדים תבנית בנייר כסף ומפזרים מלח גס
  • בקערה מערבבים שום כתוש, פלפל גרוס ושמן זית.
  • מורחים את התערובת על הבשר ומעסים לתוך הבשר ביעילות.
  • מניחים את האסאדו על התבנית כך שהחלק השומני כלפי מטה.
  • צולים בתנור בחום 250  לחצי שעה, עוטפים את האסאדו בנייר כסף שבתבנית, ומנמיכים את החום ל- 100 מעלות.
  • צולים כחמש עד שש שעות
  • לאחר שמוציאים את הנתח פורסים על מגש מעץ.
  • מזלפים את הצ'ימיצ'ורי