נווטו אלינוחייגו אלינו

כל נתח והמנה שלו- חשיבות בחירת הקצביה המתאימה

הקצב תמיד מצטייר כאחד שעומד מאחורי הדלפק וחותך חתיכות עסיסיות של בשרים. כיום, קצב הוא לא רק איש שעומד וחותך עבורכם כל נתח שתבחרו, אלא אחד שמבין במידת העשייה של הבשר, לא יגיש לכם מנה שרופה וידאג שתצאו מרוצים מהקצביה שלו. קצביה מומלצת נמדדת באיכותו של הקצב ורכישת בשרים טריים ועסיסיים. אם נתקלתם בקצביה מומלצת מהסוג הזה, בקצב שמבין היטב בטיב הבשר ויודע להתאים עבורכם כל נתח לכל טעם ודרישה ובעיקר – מצויד בחוכמת הבשרים שלא כל קצב מוכשר בה, זו תהיה הקצביה המומלצת עבורכם, זו שתגרום לחך שלכם לצאת מרוצה ותשאיר לכם טעם של עוד.


מתכננים מפגש גדול עם החברים הקרובים או ארוחת משפחתית משובחת ומלאה בטעמים בשריים וניחוח משכר? רגע לפני שאתם יוצאים בהצהרה ועם התאריך המדויק, חשוב קודם כל שתבררו על קצביה מומלצת, זו שתגרום לערב שלכם להיות המוצלח ביותר מכל הערבים שתכננתם עד כה. בשביל שתמצאו את האחת שתכין עבורכם נתחים איכותיים, עליכם לקרוא המלצות, לברר על הקצבים ובמקביל, לשאול חברים קרובים האם הם ביקרו באותה הקצביה. הרבה אנשים אוהבים לאכול במסעדות ובמקביל, הם מעדיפים לוותר על התענוג ולרכוש בשרים איכותיים מהקצביות ולהכין אותם בבית. אחרי שמצאתם את הקצביה הנכונה ביותר עבורכם, עליכם לבדוק האם יש לכם את האביזרים בשביל להכין את הבשרים בסביבת ביתכם כגון: מנגל, גחלים, מדליק וכדומה. אולם אם אתם מתכננים לבשל את הבשרים בבישול איטי, עם העניין הזה בוודאי שאין לכם בעיה, כל מה שאתם צריכים הוא סיר, גז ואתם מסודרים לקראת הארוחה.


ביקור קצר בקצביה מומלצת בין רגע יבהיר לכם את ההבדלים בין קצביות אחרות. בשביל לזהות קצביה איכותית, ניתן לראות לפי איכות הנתחים, טריותם וכמותם. אם עד כה התבלבלתם ורכשתם במקומות שהתגלו כפחות איכותיים, בחנו את הקריטריונים שצוינו ואתרו קצביה מומלצת המצוידת בשפע בשרים ונתחים. הקצב יודע להמליץ לכם בדיוק אילו יכולים להתאים לאירוע הספציפי שאתם מתכננים ואף להמליץ לכם איך כדאי לכם לבצע את החיתוך. אולם, אם תרצו שהוא יעשה זאת עבורכם, בקצביה מומלצת תוכלו לבקש ז. לרוב, אנשים שבוחרים להתמקצע בתחום הזה, אוהבים לראות נתחים עשויים במידה נכונה וחתוכים ברמת דיוק מסוימת. לכן, קצביה איכותית מאפשרת לכם לבקש מהקצב פריסה לנתחים, דבר שהוא יבצע עבורכם בצורה מקצועית ומהירה. במקביל, תוכלו לברר עמו עד לרמת הבישול על המנגל ועל מידת העשייה.
הערב שאתם מתכננים יכול להיות מוצלח מהמצופה אם תקבלו את הייעוץ וההכוונה הנכונים מהקצביה שקניתם ממנה את הבשרים. אחרי שתטעמו את הבשרים הטריים ותבצעו בישול לפי רמת הדיוק שהקצב המליץ לכם, תצליחו להגיש ארוחה שתהיה ברמה גבוהה יותר מרמת ההגשה במסעדות יוקרה.

קצביית האחים אהרון מספקת שרותי משלוחי בשר בתל אביב, לפרטים נוספים והזמנה - צרו קשר

חיתוך סטייק צלוי על צלחת - האחים אהרון