נווטו אלינוחייגו אלינו
כנפיים

בשר מצוין בכמות מועטה של קצב בתל אביב -

מתאים לטיגון ולצלייה (ברביקיו), בלוויית רוטב משובח, הן הופכות למעדן שכיף "לנשנש".

אנו ממליצים לחצות את הכנפיים.

14

כמות

עוף בעניינים – עם קולה 

  • 10-12 יח' שוקייםכנפייםכרעיים
  • 3/4 כוס קולה
  • 1/4  כוס שמן זית
  • 3 שיני שום
  • 3-4 כפות צ'ילי מתוק
  • פפריקה מתוקה+פלפל+ מלח
  • בצל.

איך להכין? 

  • פורסים את הבצל לפרוסות, מניחים בקערה ומוסיפים את כל מרכיבי הרוטב.
  • מוסיפים את חלקי העוף כך שיכוסו היטב ברוטב.
  • משרים לעשר דקות.
  • מניחים בתבנית לתנור ומכסים בנייר כסף.
  • אופים ב  180 מעלות למשך שלוש שעות.
  • בעשר הדקות האחרונות יש להסיר את נייר הכסף לצורך השחמה.