נווטו אלינוחייגו אלינו

עוף ללא עצמות

גלול לפרטי מוצר

עוף ללא עצמות

45

כמות

עוף מלא הפתעות בתנור

  • עוף שלם נקי ללא עצמות
  • כוס אורז
  • שמן טיגון
  • 1 בצל 
  • רבע כוס צנוברים ואגוזי מלך מרוסקים
  • כוס מייפל
  • 1/2 כוס רוטב סויה
  • ביצה 
  • תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה אדומה, מעט כמון.

איך להכין? 

  • מרתיחים פעמיים את העוף במים נקיים. 
  • מצננים.

למילוי:

  • לבשל את האורז כפי שאתם רגילים.
  • במקביל - לטגן את הבצל ולהוסיף לו צנוברים ואגוזים לקראת סוף הטיגון.
  • לסיר האורז להוסיף את הבצל והצנוברים, וכן את הביצה, מלח ופלפל, הפפריקה והכמון.
  • להניח את העוף על תבנית ולמלא אותו בתערובת. 
  • את האורז שנותר מפזרים מסביב לעוף, על התבנית.
  • מערבבים יחד כוס מייפל ורוטב סויה, שופכים על העוף, מכסים בנייר כסף ומחוררים אותה.
  • צולים בתנור במצב גריל ב-  180 מעלות, ועם הזמן מורידים את הטמפ' בהתאם להשחמה.
  • מדי פעם יש לערבב את האורז שבתבנית כדי למנוע התייבשות.