נווטו אלינוחייגו אלינו

צלעות עגל טחון

גלול לפרטי מוצר

צלעות עגל טחון

מידות

סוג טחינה

70

כמות

איזה בשר מתוק: קציצות בשר בצימוקים ומשמשים.

  • בשר טחון צלעות 0.8 גרם
  • שמן לטיגון
  • 4 בצלים
  • 8 שיני שום
  • 3 כפות גדושות רסק עגבניות.
  • נענע (חופן)
  • כרפס ( שטוף וקצוץ)
  • כפית מלח לימון.
  • 1/2 כוס סוכר.
  • משמש (2חופנים)
  • צימוקים בהירים (חופן וחצי)

איך להכין?

  • חותכים שני בצלים לפרוסות וחותכים את שיני השום. 
  • מטגנים בסיר.
  • מוסיפים רסק עגבניות ומוסיפים מים עד למחצית הסיר. מכסים.
  • עם הרתיחה מוסיפים נענע וכרפס.
  • מביאים לרתיחה שוב.
  • מוסיפים מלח לימון ואת הסוכר.
  • בקערה נפרדת מניחים את תערובת הבשר הטחון  2 בצלים קצוצים דק , פלפל שחור ומלח, לשים היטב עם הידיים, וקורצים עיגולים.
  • מכניסים את הקציצות לתבשיל על להבה גבוהה בלהבה הקטנה.
  • מכניסים לסיר גם את המשמש והצימוקים. מבשלים עד לריכוך הקציצות והמשמש.
  • מורידים להבה ומבשלים לחצי שעה נוספת.
  • בהגשה בוזקים נענע קצוצה.